2023. 01. 28. szombat

Károly, Karola
1 EUR 389 HUF
1 GBP 442 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • Szép eredményt ért el a MIVÍZ a Vízpróba-Országos Víziközmű Versenyen

Szép eredményt ért el a MIVÍZ a Vízpróba-Országos Víziközmű Versenyen

Két év kihagyás után szeptember 14-15 között, újra megrendezésre került a Magyar Víziközmű Szövetség nagy hagyományokra visszatekintő víziközműszerelő-versenye, melynek idén a Fővárosi Vízművek Zrt. volt a házigazdája.

 

21 csapat és több mint 80 szerelő dolgozott azon, hogy kiderüljön melyik víziközmű-szolgáltató csapata tud a legjobban alkalmazkodni az adott körülményekhez, a verseny kihívásaihoz és a Fővárosi Vízművek Zrt. által összeállított feladatokhoz. A verseny két helyszínen zajlott, első nap a Városligetben, míg második napon Budán, a Filozófusok kertjében.

 

A MIVÍZ Kft. részéről hárman – Czingul János, Dervarics István, Vass Péter – és egy póttag Kota Sándor vettek részt a megmérettetésen. A csapattagok közül többen vannak olyanok, akiknek – az idei évi verseny – már a tizedik alkalom volt. Ők hosszú ideje a Miskolci Vízmű oszlopos tagjai.

 

A MIVÍZ csapata remek eredményt ért el és felálhatott a dobogó második fokára. Első helyen a Heves Megyei Vízmű Zrt., harmadik helyen a Szegedi Vízmű Zrt. végzett.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Elfogták a bőcsi támadókat
Még aznap azonosították, majd elfogták azokat a fiatalokat, akik rátámadtak egy idős nőre bőcsi otthonában. Felfegyverkezve elkövetett rablás bűn…