2024. 06. 16. vasárnap

Jusztin
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • Szabotálja a Fidesz a Nemzetbiztonsági bizottság háborús tájékoztatását

Szabotálja a Fidesz a Nemzetbiztonsági bizottság háborús tájékoztatását

A Nemzetbiztonsági bizottság elnökeként a tegnapi nap folyamán kezdeményeztem, hogy a bizottság szerdán tartson rendkívüli ülést az orosz-ukrán háborúval kapcsolatban.

 

A Fidesz képviselői ma jelezték, hogy nem jönnek el az ülésre, így pedig – immár sokadjára ebben a ciklusban – megakadályozzák a Belügyminisztérium, a Katonai Nemzetbiztonsági Szolgálat, a terrorelhárítás és a hírszerzés bizottság előtti beszámoltatását.

 

Magyarország belső biztonságát minden körülmények között garantálni kell, a magyar embereket meg kell védeni, a jelenlegi kormány pedig erre láthatóan nem képes. Ha nem lenne vállalhatatlan a magyar kormány utóbbi 13 napban felmutatott teljesítménye, a Fidesz képviselői most nem szabotálnák el az ülés megtartását.

 

Az idegenrendészeti káosz, az önkormányzatokra forrásbiztosítás nélkül áthárított menekültügy, az érintett szervezetek hiányos, vagy nullás tájékoztatása a kormány alkalmatlanságát bizonyítják, a kormánypárti képviselők pedig ezzel mostani lapítással ezt ők maguk ismerik be.

 

Stummer János

a Nemzetbiztonsági bizottság elnöke

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek