2023. 06. 5. hétfő

Fatime, Fatima
1 EUR 371 HUF
1 GBP 432 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • Rónai Sándor: Orbán kiírja Magyarországot a civilizált világból a háborús bűnös Putyin pártolásával

Rónai Sándor: Orbán kiírja Magyarországot a civilizált világból a háborús bűnös Putyin pártolásával

Már csak Orbán Viktor védelmezi Vlagyimir Putyint az Európai Unióban. Az uniós miniszterek közül csak az Orbán-kormány igazságügyi minisztere, Varga Judit nem írta alá azt a közös állásfoglalást, amely támogatta a Nemzetközi Büntetőbíróság döntését a háborús bűnökkel vádolt orosz elnök elleni elfogatóparancsról.

Az Árnyékkormány szerint Orbán Viktor tönkreteszi és lejáratja Magyarországot azzal, hogy védelmezi a háborús bűnökkel vádolt orosz elnököt. Putyin pártolásával Orbán kiírja Magyarországot a civilizált világból, bebetonozza hazánk elszigeteltségét az Európai Unióban, így tovább csökkenti annak esélyét, hogy valaha is megérkezzenek Magyarországra az uniós pénzek. Uniós források nélkül pedig tovább fokozódik a magyar embereket sújtó orbáni infláció, a történelmi élelmiszerdrágulás, és fennmarad a hétszeres rezsiemelés is. Mára az Árnyékkormány maradt Magyarország egyetlen reménye arra, hogy visszaszerezzük a hazánk iránti bizalmat és hazahozzuk az uniós pénzeket.

Rónai Sándor

Árnyék-külügyminiszter, a DK EP-képviselője

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Mindig látni akarta, mi játszódik le a színpad azon részén, ami a nézőtérről nem látható? Kíváncsi rá, mi történik, mielőtt felmegy a függöny, vagy mi…