2024. 03. 4. hétfő

Kázmér
1 EUR 393 HUF
1 GBP 459 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • Potocskáné Kőrösi Anita: Országjárással folytatódik a Jobbik ingyenes adótanácsadása

Potocskáné Kőrösi Anita: Országjárással folytatódik a Jobbik ingyenes adótanácsadása

10 nap – 10 nagyváros

Holnaptól országjárással folytatódik a Jobbik ingyenes adótanácsadása a KATAkárosultak számára, melynek keretében az ország 10 nagyvárosában – sorrendben: Székesfehérvár, Debrecen, Zalaegerszeg, Gyöngyös, Békéscsaba, Pécs, Győr, Kecskemét, Miskolc és Kaposvár – személyes kérdésfeltevésekre és a Jobbik vezetői politikusaival való találkozásra, konzultációra is lesz lehetősége az érdeklődőknek.

A katás adónem alkalmazásának szűkítésével sok százezer vállalkozás áll most döntési pont előtt, ezért is tartjuk különösen fontosnak, hogy érdemi segítséget nyújtsunk a katakárosultaknak.

„Milyen új adózási módot válasszak? Mik az előnyei és hátrányai az átalányadózásnak? Mennyi adót kell majd fizetnem szeptember 1-jétől? A főállású anyaság mellett milyen önfoglalkoztatásra van lehetőségem? Folytassam esetleg Ausztriában vagy Szlovákiában a vállalkozási tevékenységem?” – többek között ilyen kérdések érkeztek eddig a kata@jobbik.hu email címre, melyre augusztus 10-ig továbbra is várjuk a megkereséseket.

Az elmúlt hetek kormányzati intézkedései nemcsak a katás vállalkozókat érintik hátrányosan, de a rezsicsökkentés csökkentése, az élelmiszerárak folyamatos emelkedése, az adóemelések, a 400 forintos euroárfolyam szeptembertől óriási terhet fog jelenteni valamennyi magyar háztartás számára.

Tiltakozásul az Orbán-kormány megszorító intézkedései ellen a Jobbik petíciót is indított, melyhez a fent megnevezett városokban felállított KATA-pontokon is lehet csatlakozni.

Várunk minden érdeklődőt augusztus 1-jétől augusztus 10-ig 17 és 19 óra között a fenti sorrendben megjelölt települések központjában felállított KATA-pontokon.

❗️Számíthatsz ránk❗️

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hadüzenet összefogással
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) 2023 nyarán alakított munkacsoportot az illegális dohánykereskedelemmel szemben. A legújabb intézkedés részeként a …