2024. 04. 14. vasárnap

Tibor
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • Óriásplakátokkal mutatjuk be, mit tett a kecskeméti kollégium igazgatója!

Óriásplakátokkal mutatjuk be, mit tett a kecskeméti kollégium igazgatója!

Május elején eltávolítottak Kecskeméten egy közvetlenül érettségi előtt álló diákot a kollégiumából, amiért mémet csinált az intézmény igazgatójának egy kínos pillanatából!

 

A történet az, hogy a kollégium új, műfüves pályájának átadásán az igazgató véletlenül fejjel lefelé tartotta a magyar zászlót. Az iskola később retusálta a képet és digitálisan megfordították a kezében tartott nemzeti színű szalagot, de az egyik diák, az eredeti képet felhasználva készített egy vicces képet.

 

Az igazgatóhoz eljutott ez a kép, és egy elbeszélgetést követően nem hivatalosan, de kirúgta a kollégiumból a diákot, akinek így közvetlenül az érettségi előtt kellett költöznie, és új lakóhelyet keresnie.

 

Ezt mi nem hagyjuk szó nélkül! Június elejétől Kecskemét számos pontján óriásplakát formájában fogjuk megmutatni a városnak a mémet, ami miatt eltávolították a diákot a kollégiumból, ezzel is szembesítve az igazgatót saját, vállalhatatlan tettével. Elfogadhatatlan a Táncsics igazgatójának visszaélése, elfogadhatatlan az, hogy egy vicc miatt megfosztott egy diákot a lakhatásától az érettségi előtt.

 

 

Nem történhet ilyen! Ahhoz, hogy minél többen lássák a plakátokat, Rád is szükségünk van! Segíts hogy mindenki értesüljön az igazgató hatalmi visszaélésével!

Tanítanék

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek