2024. 07. 17. szerda

Endre, Elek
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF

Okos megoldások születtek a MATE x Penny ötletversenyen

Kétmillió forint összdíjazású, többfordulós hallgatói ötletversenyt rendeztek a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem és a PENNY üzletlánc együttműködésével. A tavasszal kiírt megmérettetésen bemutatott projektötletek fókuszában olyan kommunikációs megoldások álltak, amelyek a 18-25 éves korosztály körében tehetik még népszerűbbé a PENNY 229 megújult üzletét, valamint az üzletlánc 2019-hez képest 30 százalékkal kibővült termékpalettáját.
A fődíjas Fillér és az ezüstérmes Super Sellers csapat projektötlete abból indult ki, hogy a fiatalok jelentős része az Instagramon és a TikTokon tölti az ideje nagy részét. Így az e platformokon való aktív jelenlét, valamint a kínálatot, akciókat és üzleti kulisszatitkokat bemutató kreatív videók kiváló kapcsolatteremtési lehetőséget jelenthetnek a fiatalok és a PENNY között. Az influenszerek bevonása, a fiatalokat megmozgató TikTok-kihívások, a PENNY üzleteihez köthető flashmobok mellett a fennthartható, tudatos étrend és életmód népszerűsítése szintén szerepelt a javaslatok között.
A dobogó harmadik fokára az Okos megoldások csapata állhatott, akik a PENNY applikációt oly módon egészítenék ki különféle receptötletekkel, hogy az azok elkészítéséhez szükséges alapanyagok egy kattintással, azonnal a kosárba helyezhetők legyenek. A fődíjas Fillér csapat az egymillió forintos pénzjutalom mellett felsővezetői mentorálás lehetőségét is elnyerte. Ez utóbbi során a hallgatók betekintést nyerhetnek a PENNY általuk választott vezetőjének munkájába, továbbá kérdéseket tehetnek fel és tanácsokat kérhetnek szakmai fejlődésük érdekében.
Egyetemünk mindig kiemelt figyelmet fordít az innovatív gondolkodásra és a tudományos eredmények gyakorlatban való alkalmazására, amit az is kiválóan bizonyít, hogy kutatóink nevéhez több szabadalom és oltalom is fűződik. Ugyanígy kiemelt szempont számunkra a tehetséges hallgatók innovatív gondolkodásra ösztönzése is, melyet a MATE x PENNY ötletverseny megvalósítása még tovább erősített” – emelte ki az együttműködés kapcsán Dr. Gyuricza Csaba, a MATE rektora.
Támogató munkaadóként a PENNY örömmel áll minden olyan kezdeményezés és kreatív megoldás mögé, amellyel támogathatjuk a következő generációt, hiszen ők építik a jövőt. Mi magunk is számos vállalati programot kínálunk azon fiatalok részére, akik a kereskedelemi pályát választják. Büszkén mondhatom el, hogy egy nagyszerű együttműködés részesei lehettünk és mindenképpen keresni fogjuk a lehetőségeket a folytatásra” – mondta Kazatsay Eszter, a PENNY magyarországi kommunikációs vezetője.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek