2024. 05. 21. kedd

Konstantin
1 EUR 386 HUF
1 GBP 451 HUF

Nem felhőtlen vakációzás a nyár a rászorulónak

Míg az uborkaszezonban sokan pihennek vagy elutaznak, nyomasztó lehet a nyár azoknak, akiknek gondot jelent a napi betevő megteremtése.

Sok jótékonysági szervezet, szeretetszolgálat, illetve egyház ezért nem tart nyári szünetet a megszorultak támogatásában.

Így vannak ezzel a szcientológia önkéntes lelkészek is, akik szünet nélkül kapják a megkereséseket a legkülönfélébb helyekről, de ők maguk is próbálják kideríteni, mely szervezeteken keresztül lehet a lehető leghatékonyabban segíteni e kihívásokkal teli gazdasági helyzetben.

Az elmúlt hetekben szállítottak egy rakomány tartós élelmiszert, tisztálkodási szert, ruhát, babaülést, pelenkát és tisztítószert a Roma Szeretetszolgálatnak, akik aztán vidékre juttatták el az adományokat rászoruló családoknak.
Egy mentős társaságnak papírtörlőket és fertőtlenítőket vittek, miután azok felkeresték az önkéntes lelkészeket, hogy kifogytak a papír kéztörlőkből.
Sok ruhát, gyerekjátékot, táskát, cipőt és higiéniai szert szállítottak a Nagycsaládosok Újpalotai Egyesületéhez is, akik több, mint 200 családot támogatnak már évek óta.

Az önkéntes lelkészek hangsúlyozzák, hogy a nehéz időket csak összefogással lehet jól túlélni, és jelmondatuk, hogy “mindig lehet valamit tenni”.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Gödöllőn járt Magyar Péter
Ma 14 órakor tartotta kampánybeszédét Magyar Péter. A gödöllői Főtéren több ezer érdeklődő volt. Itt a vágatlan felvétel, Illésy Márton jóvoltábó…

További cikkek

Gödöllőn járt Magyar Péter
Ma 14 órakor tartotta kampánybeszédét Magyar Péter. A gödöllői Főtéren több ezer érdeklődő volt. Itt a vágatlan felvétel, Illésy Márton jóvoltábó…