2024. 05. 20. hétfő

Bernát, Felícia
1 EUR 388 HUF
1 GBP 452 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • Nem a miskolci önkormányzat tiltotta meg a salakmotoros születésnap megtartását a Volán-pályán

Nem a miskolci önkormányzat tiltotta meg a salakmotoros születésnap megtartását a Volán-pályán

Közösségi oldalán számolt be Mészáros László „Magányos Farkas”, korábbi egyéni, illetve többszörös csapat és páros magyar bajnok salakmotoros arról, hogy a július 29-re, a Népkert melletti Volán-salakpályára tervezett születésnapi salakmotoros rendezvényét „felsőbb miskolci vezetők” utasítására betiltották.

 

A bejegyzést átvette a spabook.net internetes oldal, és bár arról, hogy pontosan ki döntött a rendezvény betiltásáról konkrétumokat nem fogalmaztak meg, a leírtak értelmezhetők úgy is, mintha a tiltást Miskolc MJV Önkormányzata rendelte volna el.

 

Miskolc MJV Önkormányzata azonban nem hozott és nem is hozhatott ilyen döntést, mivel az önkormányzathoz semmilyen megkeresés sem érkezett a tervezett rendezvénnyel kapcsolatban, se bejelentés, se engedélykérés, a salakmotor-pálya pedig nem a város tulajdonában van, így egy ott megrendezni kívánt eseménnyel kapcsolatban sem az önkormányzatnak, sem a városvezetésnek nincs illetékessége.

 

Ilyen szándék egyébként fel sem merült volna, még akkor sem, ha az önkormányzatnak bármilyen köze lett volna a rendezvényhez, hiszen Miskolc városa elkötelezett támogatója a sportnak, és lehetőségeihez mérten folyamatosan segíti a helyi klubokat, sportolókat.

 

Az elmaradt születésnapi rendezvény kapcsán Miskolc MJV Önkormányzata őszinte sajnálatát fejezi ki Mészáros Lászlónak, egyszersmind boldog születésnapot és jó egészséget kívánva neki.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Gödöllőn járt Magyar Péter
Ma 14 órakor tartotta kampánybeszédét Magyar Péter. A gödöllői Főtéren több ezer érdeklődő volt. Itt a vágatlan felvétel, Illésy Márton jóvoltábó…

További cikkek

Gödöllőn járt Magyar Péter
Ma 14 órakor tartotta kampánybeszédét Magyar Péter. A gödöllői Főtéren több ezer érdeklődő volt. Itt a vágatlan felvétel, Illésy Márton jóvoltábó…