2024. 07. 17. szerda

Endre, Elek
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF

NE AZ EMBEREK FIZESSÉK MEG A KÜLÖNADÓKAT!

A világon semmiféle probléma nem lenne azzal, hogy a közteherviselés felé mozdulva, egy válságidőszakban mindenki vállalja a szükséges terheket.

A gond azzal a viselkedéssel van, amit a kormánytól a korábbi hasonló esetekben láthattunk! Kivetette a bankadót – majd hagyta, hogy a bankok áthárítsák azt az ügyfelekre. Kivetette a tranzakciós illetéket – majd hagyta, hogy a pénzintézetek SAJÁT BEVALLÁSUK SZERINT IS áthárítsák a több mint 200 milliárdot a saját szerződött ügyfeleikre… A multicégek sem éppen tapasztalatlanok az áthárításokban, így az új bejelentések mögött akkor húzódhatna korrekt szándék, ha az árat nem a magyar polgárok fizetnék meg!

A családok védelmének indokával ne lehessen a családokra újabb terheket hárítani! A Fidesz a kereskedőktől is hozzájárulást vár, de a „saját” zsebébe nem nyúl, pedig megtehetné a magyarok érdekében, például az alapvető élelmiszerek ÁFÁ-jának 0%-osra történő leszállításával. Vállaljon terhet a kormány is, és szó se legyen a különadók áthárításáról!

 

Jólétet minden magyarnak!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…