2024. 04. 17. szerda

Rudolf
1 EUR 393 HUF
1 GBP 460 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • Most hétvégén országos programsorozattal majálisoznak a DK-sok

Most hétvégén országos programsorozattal majálisoznak a DK-sok

A Demokratikus Koalíció a fennállása óta nagy hangsúlyt fektet arra, hogy tagjai és szimpatizánsai rendszeresen találkozhassanak egymással.

Egy összetartó, élő és lélegző közösség vagyunk, a szívünk pedig nem csak a választási kampányok idején dobban egyszerre. Ahogy mindig számíthatunk egymásra a közös tüntetéseken és tiltakozásokon, úgy szeretünk egymással beszélgetni, közösen ebédelni, kutyát sétáltatni, sportolni és szórakozni vagy épp receptet cserélni is. Így lettünk a legnagyobb ellenzéki közösség az országban, így váltunk az egyetlen kormányzóképes ellenzéki erővé, és így fogjuk elérni azt is, hogy ne az árak, hanem a bérek és a nyugdíjak emelkedjenek Magyarországon.

A DK-sok most hétvégén egy országos programsorozat keretében fognak együtt majálisozni az ország 24 pontján egyszerre. Ezekre a családi rendezvényekre mindenkit szeretettel várunk, DK-sokat és leendő DK-sokat egyaránt.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Bronzérem az Euro Trophy-n
Szabó Bende ROTAX MAX Euro Trophy Genk - 2024.04.12-14. KSB Racing Team Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Tro…