2024. 07. 15. hétfő

Henrik, Roland
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF

Miskolcon is elérhető a Gondosóra program

A Gondosóra program egy országos jelzőrendszerre épülő, Magyarország kormánya támogatásával megvalósuló ingyenes szolgáltatás, amely segítséget nyújthat idős emberek számára. A program része egy jelzőeszköz, amihez országos lefedettségű diszpécserközpont kapcsolódik.

Az eszköz segítségével lehetőség van felvenni a kapcsolatot a diszpécserközponttal, ahol szakképzett munkatársak nyújtanak segítséget és szükség esetén értesítik a megadott kontaktszemélyt.

A jelzőeszköz és az ahhoz kapcsolódó szolgáltatás az ország egész területén ingyenesen elérhető a nap 24 órájában. A Gondosóra program célja, hogy segítséget nyújtson a 65 év feletti idős emberek számára, hozzájárulva biztonságérzetük növeléséhez és életminőségük javításához.

 

A Gondosóra programhoz ingyenesen csatlakozhat minden 65 év feletti magyar állampolgár, az eszközök kiküldése és a regisztrációs űrlapok feldolgozása folyamatos.

 

A programba történő regisztráció az alábbi felületen érhető el, ahol további információt olvashatnak a Gondosóra szolgáltatással kapcsolatban.

 

https://gondosora.hu/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…