2023. 09. 27. szerda

Adalbert
1 EUR 391 HUF
1 GBP 450 HUF

Miskolcon is elérhető a Gondosóra program

A Gondosóra program egy országos jelzőrendszerre épülő, Magyarország kormánya támogatásával megvalósuló ingyenes szolgáltatás, amely segítséget nyújthat idős emberek számára. A program része egy jelzőeszköz, amihez országos lefedettségű diszpécserközpont kapcsolódik.

Az eszköz segítségével lehetőség van felvenni a kapcsolatot a diszpécserközponttal, ahol szakképzett munkatársak nyújtanak segítséget és szükség esetén értesítik a megadott kontaktszemélyt.

A jelzőeszköz és az ahhoz kapcsolódó szolgáltatás az ország egész területén ingyenesen elérhető a nap 24 órájában. A Gondosóra program célja, hogy segítséget nyújtson a 65 év feletti idős emberek számára, hozzájárulva biztonságérzetük növeléséhez és életminőségük javításához.

 

A Gondosóra programhoz ingyenesen csatlakozhat minden 65 év feletti magyar állampolgár, az eszközök kiküldése és a regisztrációs űrlapok feldolgozása folyamatos.

 

A programba történő regisztráció az alábbi felületen érhető el, ahol további információt olvashatnak a Gondosóra szolgáltatással kapcsolatban.

 

https://gondosora.hu/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek