2024. 05. 22. szerda

Júlia, Rita
1 EUR 388 HUF
1 GBP 456 HUF

Miskolc idén sem tűzijátékkal ünnepel 

Az elmúlt évekhez hasonlóan, augusztus 20-án idén sem lesz központi tűzijáték Miskolcon. Az államalapítás ünnepén az ilyenkor hagyományos kulturális programokat megrendezi a város, Miskolc MJV Önkormányzata viszont ezúttal sem költ pirotechnikára.

A jelenlegi kiszámíthatatlan gazdasági helyzetben felelőtlen döntés lenne a miskolciak adóforintjainak milliót erre a célra pazarolni, a pénzt a város inkább olyan célokra fordítja, amelyek a város üzemeltetését és a miskolciak közvetlen érdekeit szolgálják.

  

Másrészt, a döntést indokolja az is, hogy az önkormányzat tekintettel van a környezet és az állatok védelmére, valamint egy szomszédos országban dúló háború idején egyébként sem ízléses rakéták fellövésével ünnepelni.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni. Ma még a Nemzeti Adó- és Vámhiva…
Gödöllőn járt Magyar Péter
Ma 14 órakor tartotta kampánybeszédét Magyar Péter. A gödöllői Főtéren több ezer érdeklődő volt. Itt a vágatlan felvétel, Illésy Márton jóvoltábó…

További cikkek