2023. 09. 25. hétfő

Eufrozina, Kende
1 EUR 387 HUF
1 GBP 446 HUF

Mindenki napja

A Nagycsaládosok Újpalotai egyesülete ismét bebizonyította, hogy valóban létezik a világban önzetlen segítség, amely összefogással még nagyobb hatást érhet el.

Igaz, már több mint egy hete, hogy 2023. június 18-án megrendezésre került a Nagycsaládosok Újpalotai Egyesülete által szervezett „Mindenki napja”, de azóta is mindenki arról beszél a környéken, és azon túl is.

Az eseményen történő részvétel teljesen díjtalan volt, neve pedig hűen tükrözte az egyesület üzenetét, hiszen a nagycsaládosokon kívül is valóban mindenkit szívesen láttak.

Az esemény megnyitóján Makai Ferenc önkormányzati képviselő osztotta meg gondolatait a közösség erejéről, hiszen az összefogás az egyesület számára is igen kiemelkedő értéknek számít. A beszédet számos izgalmas és színes program követte, maradandó élményeket nyújtva minden korosztálynak.

Volt arcfestés, csillámtetoválás, henna, trambulin, ugrálóvár, mentőautó bemutató, elsősegély oktatás, ügyességi és mókás vetélkedők, ajándékok (édesség, kulacs, vízipisztoly, buborékfújó, könyvek, plüssök, babák, autók, stb.), kutyabemutató, táncbemutató, zumba bemutató, színpadi interaktív műsor, asztaloknál rágcsák-üdítők, ebéd és sok más izgalmas esemény.

Az apukákról sem feledkeztek meg, hiszen éppen Apák napja volt: nekik igazán vicces játékokkal és nyereményekkel készültek. Volt pelenkázó verseny, kötélhúzás és még tejszínhabbal való borotválkozás is.

Az eseményhez számos jótékonysági egyesület csatlakozott, így a Baptista Szeretetszolgálat ajándékokkal készült, míg a Szcientológia Önkéntes lelkészek a gyerekjátékokon kívül hennafestéssel és a gyerekek örök kedvencével, bolognai spagettivel járultak hozzá a résztvevők boldogságához.

Az AMS mentőszolgálat bevezette a résztvevőket a mentőautók rejtelmeibe. A Magyar Vöröskereszt Budapest Fővárosi Szervezetének Ifjúsági csoportja pedig arcfestéssel, csillámtetoválással és elsősegélynyújtási bemutatóval készült a résztvevőknek. A Magyar Református Szeretetszolgálatnak köszönhetően pedig mindenki nagy chips-ropogtatásba kezdhetett.

Természetesen a rendezvény legfelemelőbb része a gyermekek szereplése és az apukák párás tekintete volt, melyet fokozott az előadás végén gyerekekből és felnőttekből megalkotott szeretet köre, a tökéletes egységet jelképezve.

Így zajlott a MINDENKI NAPJA, ahol a résztvevők boldogsága, öröme volt a legfontosabb.

A Nagycsaládosok Újpalotai Egyesülete rendszeresen támogat több száz nagy- és kis családot, egyedülállót, nyugdíjast, és bármely rászorulót vallásra, bőrszínre vagy társadalmi hovatartozásra való előítélet nélkül. Ahhoz, hogy ezt meg tudják tenni, a segítséget is ezen elvek szerint, vagyis diszkrimináció nélkül fogadják el, amelynek köszönhetően valóban eredményes összefogást tudhatnak magukénak.

Az egyesület minden tagja tudja, milyen nélkülözni, hiszen mindannyian átélték már a minőségi ellátás hiányát. Önkéntesként, fizetés nélkül támogatják az egyesületet az erejükkel, idejükkel, kreativitásukkal, munkájukkal, hogy adományokon, rendezvényeken keresztül segíthessenek minél több rászoruló embertársunknak. Az önkéntesen felvállalt felelősségük óriási, és szerencsére ezzel arányosan a támogató társegyesületek, egyházak, szervezetek és magánszemélyek köre is egyre nagyobb.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek