2024. 05. 20. hétfő

Bernát, Felícia
1 EUR 388 HUF
1 GBP 452 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • Minden önkormányzati intézmény dolgozói kapnak év végi jutalmat Miskolcon

Minden önkormányzati intézmény dolgozói kapnak év végi jutalmat Miskolcon

Egyszeri, nettó 50 ezer forintos év végi jutalmat kapnak a miskolci önkormányzat és a fenntartásában működő valamennyi intézmény munkatársai, óvónők, szociális munkások, az idősgondozás területén dolgozó szakemberek – ezt rendkívüli sajtótájékoztatón jelentette be Veres Pál polgármester csütörtök reggel a miskolci városházán.

 

Veres Pál úgy fogalmazott: Miskolc láthatatlan hősei, azok, akik egy világjárvány idején is rendíthetetlenül teszik a dolgukat sokszor a frontvonalban helytállva, megérdemlik, hogy az év végéhez közeledve megköszönjék, elismerjék a munkájukat. Éppen ezért döntött úgy a városvezetés, hogy ha kell, erőn felül teljesítve, az utolsó tartalékokból adjon jutalmat, mert ezek az emberek, ezek a dolgozók egész évben Miskolcot, a miskolciakat szolgálták.

 

Miskolc polgármestere azt mondta, mindenki megérdemli a jutalmat, függetlenül attól, milyen területen dolgozik, de külön kiemelte a szociális ellátásban tevékenykedőket, akiknek a járvány idején még többet kellett teljesíteniük, sokszor akár saját egészségüket is kockáztatva.

 

Veres Pál szólt arról is, hogy egy nagyon nehéz év végén vagyunk, egy olyanén, amely még a 2020-asnál is nehezebb volt, több lemondással, áldozattal és tragédiával járt, és nem titok, hogy a miskolci önkormányzat sincs könnyű helyzetben, mint ahogy az országban más önkormányzatok is küzdenek a szűkös költségvetéssel. A kormányzati elvonások, a coviddal kapcsolatos járványügyi intézkedések, feladatok számos terhet róttak mindenkire, Miskolcra, a miskolciakra is.

 

„Nem árulunk zsákbamacskát, a helyzet jövőre sem lesz jobb” – zárta beszédét Veres Pál polgármester kiemelve, hogy jövőre is számít az önkormányzat, illetve az önkormányzati fenntartású intézmények valamennyi dolgozójának munkájára, bízva abban, hogy a nehézségeket együtt sikerül majd legyőzni, a problémákat közösen sikerül majd megoldani Miskolcért, és a miskolciakért.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Gödöllőn járt Magyar Péter
Ma 14 órakor tartotta kampánybeszédét Magyar Péter. A gödöllői Főtéren több ezer érdeklődő volt. Itt a vágatlan felvétel, Illésy Márton jóvoltábó…

További cikkek

Gödöllőn járt Magyar Péter
Ma 14 órakor tartotta kampánybeszédét Magyar Péter. A gödöllői Főtéren több ezer érdeklődő volt. Itt a vágatlan felvétel, Illésy Márton jóvoltábó…