2024. 06. 21. péntek

Alajos, Leila
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Vona Gábor kérdései Orbán Viktorhoz és Mesterházy Attilához

A Jobbik az országgyűlési választásokhoz hasonlóan az uniós választásra is időben bemutatta programját. A Fidesz és az MSZP azonban ismét program nélkül kérik a választópolgárok bizalmát, mondanivaló híján megint csak sárdobálásra építik kampányukat, a korábbi felelősségüket eltakarandó ismételten el akarják kerülni az elszámoltatást.
A Jobbik ezen a választáson is pozitív, programközpontú, vitára nyitott kampányt folytat. Ehhez azonban partnerek kellenek. Fontos, hogy a Fidesz és az MSZP vezetői legalább a legalapvetőbb kérdésekben tegyék nyilvánvalóvá álláspontjukat, hiszen az állampolgárok felelős döntéséhez ez szükséges.

Ebből a célból az alábbi kérdéseket intézem Orbán Viktorhoz és Mesterházy Attilához:

1. Egyetértenek-e az Európai Egyesült Államok létrehozásával?

2. Egyetértenek-e azzal, hogy a magyar embereknek ugyanazért a munkáért jövedelemként csak töredéke jár, mint a nyugaton élőknek?

3. Egyetértenek-e azzal, hogy a magyar föld külföldiek kezébe is kerülhet?

4. Egyetértenek-e azzal, hogy a csatlakozási szerződést módosítani kell, és Magyarországnak élelmiszer-önrendelkezést kell elérnie a közösségen belül?

5. Egyetértenek-e azzal, hogy társadalmi vitára van szükség a bevándorlásról, amely az uniós nyomás miatt egyre inkább meghatározó kérdése lesz a magyar emberek mindennapjainak?

Vona Gábor, a Jobbik elnöke

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek