2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 464 HUF

Veszélyes folyamat: Kazincbarcikán adták ki a lakcímkártyát a miskolci putriba!

Fűtetlen és szennyvízelhelyezéssel nem rendelkező putriba adott ki lakcímkártyát a Kazincbarcikai Járási Hivatal, az ott lakó állítása szerint mindenféle helyszíni ellenőrzés nélkül – mondta sajtótájékoztatóján Pakusza Zoltán, önkormányzati képviselő.

Ezek nagyon veszélyes folyamatok Miskolcra nézve, hiszen visszaélésekre adhatnak lehetőséget, adott esetben akár az is előfordulhat, hogy más településekről nagy számban tudnak embereket betelepíteni Miskolcra. Nemcsak közbiztonsági, hanem a nagy mennyiségben kezeletlenül elfolyó szennyvíz, közegészségügyi kockázatot is jelent. Ráadásul a miskolciak fizetik meg az ezeken a területeken megnövekvő városüzemeltetési feladatokat (szemétszedés, utak karbantartása, zöld területek gondozása). Leginkább azonban azért veszélyes, mert a város környező területei Bugárföld, Észak-Kilián, Diósgyőr lakásai, ingatlanai elértéktelenedhetnek az új telepek létrejöttével.
Ezek a folyamatok ellentétesek a város érdekeivel, ezért  meg kell állítani, amihez egyetértésre van szükség! A lakcímkártyák kiadását előzetes lakhatási feltételekhez kell kötni – zárta gondolatait Pakusza.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…