2024. 06. 12. szerda

Villő
1 EUR 395 HUF
1 GBP 469 HUF

„Vendégségben Miskolcon…”

Sajtóközlemény
A tegnapi napon sajtótájékoztató keretében jelentettem be, hogy független jelöltként indulok a miskolci polgármesteri poszt elnyeréséért. Jelöltségemet és elképzeléseimet támogatja a Magyar Szocialista Párt a Demokratikus Koalíció, az Együtt-PM és a Miskolci Lokálpatrióták Egyesülete.


A Párbeszéd Magyarországért Párt és az Együtt – a Korszakváltók Pártja országos vezetői ezzel szemben úgy nyilatkoztak, mégsem értenek egyet a helyi szervezeteik álláspontjával és nem tartanak támogathatónak.
Úgy hiszem, hogy mind Szabó Tímea (PM), mind Szigetvári Viktor (Együtt) előítélet-mentes és felelős politikusok – személyesen még nem ismerjük egymást!
Ezúton meghívom Őket Miskolcra!
Kedves Tímea és Viktor! Támogatóimmal közösen várom Önöket Miskolcon, ismerjék meg városunkat, problémáinkat, helyzetünket, elképzeléseinket!
Bízom benne, hogy együtt – párbeszéd keretében, őszintén egymás szemébe nézve tisztázhatjuk a helyzetet és megerősíthetjük szövetségünket – Miskolcért!!!
Megtisztelő válaszukat várva

Dr. Pásztor Albert
Miskolc független polgármester-jelöltje

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Igent mondott a kockázatra egy borsodi esküvőiruha-szalon tulajdonosa, aki a működés több adózási szabályát is felrúgva szolgálta ki ügyfeleit. Nem le…
„Kétkezes kapaszkodó”
Több mint ezer hamis játékkonzollal pakolták plafonig azt a kamiont, amit a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei Gyul…