2024. 06. 12. szerda

Villő
1 EUR 395 HUF
1 GBP 469 HUF

Vasárnap le kell zárni az elmúlt 24 évet

Vasárnap le kell zárni az elmúlt 24 évet, új fejezetet kell nyitni Miskolc életében, mondta pénteki sajtótájékoztatóján Jakab Péter. A Jobbik polgármesterjelöltje szerint Pásztor Albert végképp leszakadni látszik a polgármesteri székért vívott küzdelemben, így Kriza Ákos leváltására csak a Jobbik képes.

Jakab Péter szerint Kriza Ákos annak ellenére sem tudta megoldani Miskolc problémáit, hogy a Fidesznek mind a parlamentben, mind a városházán abszolút többsége volt: tovább csökkent az életszínvonal, nőtt az elvándorlás és a bűnözés. A város jelenlegi vezetője saját kudarcát azzal próbálta leplezni, hogy elhallgattatja az ellenzéket, legyen szó a közmédiáról, vagy a közgyűlésről.  Vajon hogyan akarja megoldani Miskolc gondjait az, aki hallani sem akar róluk, tette fel a kérdést Jakab Péter, aki szerint, ha tovább folytatódik az elmúlt 24 év struccpolitikája, lassan nem lesz mit, és nem lesz kinek fejleszteni Miskolcon.


https://www.youtube.com/watch?v=TlO50DUeLI4&feature=youtu.be

Mint mondta, ma Jobbik az egyetlen párt, amelyik őszintén szembe mer nézni a a problémákkal, és reális megoldásokat kínál azokra. „Nem ígérünk csodát, de azt igen, hogy kemény munkával Miskolcot versenyképes, biztonságos várossá tesszük. Semmilyen gazdasági érdekkörnek nem vagyunk elkötelezve, csak a miskolciaknak tartozunk elszámolással, ez pedig garancia arra, hogy Miskolcon a helyiek lesznek az elsők” – fogalmazott.

Jakab Péter arra kérte a miskolciakat, vasárnap menjenek el szavazni, és adjanak egy esélyt a Jobbiknak. „Aki ezt teszi, saját magának ad esélyt arra, hogy Miskolcon maradva találhassa meg a boldogulását” – jelentette ki a Jobbik jelöltje.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …