2024. 07. 16. kedd

Valter
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF

Valós megbecsülést a bölcsődei dolgozóknak!

Az új generációk elindítása az élet felé a bölcsődékben kezdődik, s jelen helyzetben a szakma dolgozói sokszor személyes lemondással és áldozatokat követelő hivatásuk gyakorlásával teszik élhetőbbé a kisgyermekes családok hétköznapjait.
1852-ben nyitották meg Magyarországon az első bölcsődét és hozták létre a kisgyermekellátás intézményét. Olyan kiemelkedő nevek állhatatos munkája eredményezte ennek az intézménynek a megvalósulását, mint Forrainé Brunszvik Júlia, Rozmanith Antal, dr. Fromm Pál és mindazok, akik az elmúlt 163 év alatt a szakmát építették és fejlesztették; Akócsi Ágnes, Dr. Polónyi Erzsébet, Kabainé dr. Huszka Antónia, Keresztúri Mária, Forrai Katalin, Stróbl Mária és még sokan mások. Emlékezzünk rájuk tisztelettel és megbecsüléssel ezen a napon!

A Jobbik a szakma nagyobb megbecsülését kéri a társadalom egészétől, és felszólítja a kormányt, hogy minél hamarabb tegyen lépéseket a szférában dolgozók béreinek emelkedése érdekében, ne hitegesse őket tovább, nem ígéretekre, hanem tettekre van szükség.

Hálával és köszönettel tartozunk a kisgyermeknevelőknek, a szaktanácsadóknak, a vezetőknek, a bölcsődeorvosoknak és a bölcsődei munka során nélkülözhetetlen technikai dolgozóknak egyaránt. Tisztelettel és szeretettel köszöntöm a bölcsődék napján a magyarországi bölcsődék minden dolgozóját.

További munkájukhoz jó egészséget kívánok!

Őszinte tisztelettel

Sneider Tamás, az Országgyűlés alelnöke

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…