2024. 06. 24. hétfő

Iván
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Új megyei elnök a Jobbik-nál

Endrésik Zsoltot választották meg a Jobbik Borsod-Abaúj-Zemplén megyei elnökének
A Jobbik Borsod-Abaúj-Zemplén megyei választmánya június 18-án Edelényben tartotta tisztújító választmányi ülését. A tisztújítás azért vált szükségessé, mert a választmány elnökségének lejárt a két éves mandátuma. Az ülést Szabó Gábor, a Jobbik pártigazgatója, országos választmányának elnöke vezette le.

Az elnöki tisztségért két jelölt indult; Egyed Zsolt leköszönő elnök, országgyűlési képviselő, valamint Endrésik Zsolt országgyűlési képviselő. A választmány 40-22 arányban Endrésik Zsoltot választotta meg elnöknek a következő időszakra.

Ezt követően választotta meg a testület a megyei elnökség tagjait (alelnököket), amely a következő személyekből áll: Balla Gergő, a tiszaújvárosi alapszervezet elnöke, országgyűlési képviselő, Kisgergely András, az ózdi alapszervezet elnöke, városi és megyei képviselő, Kovács Árpád, az ongai alapszervezet elnöke, Nagyházi Zoltán, a kazincbarcikai alapszervezet elnöke, városi képviselő, Vincze Tamás, a sárospataki alapszervezet elnöke valamint Zákány Éva, a bőcsi alapszervezet elnöke.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Irodalmi Éjszakát rendez a Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár (Miskolc, Mindszent tér 2.). 2024. június 28-án, pénteken 18-24 óra között. A szervez…