2022. 08. 19. péntek

Huba
1 EUR 405 HUF
1 GBP 480 HUF

Tyúkperrel támad a feketekassza-ügybe keveredett Fidesz

A Fidesz bizottsági elnöke, a Miskolcon csak trafikosként elhíresült Nánási képviselő sajtótájékoztatón jelentette be: szerinte példátlan Miskolc történetében, hogy Révész Péter képviselőtársunk nem működött együtt az egyik végrehajtóval, és ezért elmarasztalták.

Arról persze nem beszélt, hogy városunk polgármesterét jogerősen elítélték, és még mindig polgármester. Arról sem, hogy a Nemzeti Nyomozó Iroda választási csalás gyanúja miatt nyomoz, hogy kiderüljön, tisztességesen nyert-e a Fidesz Miskolcon, valóban működtettek-e feketekasszát, osztogattak-e táskából milliókat elszámolás nélkül.

A Fidesz képviselőtársunk tyúkperével akarja elterelni a figyelmet a feketekassza-ügyről, arról, hogy a kormánypárt belekeveredett az elmúlt évek egyik legnagyobb önkormányzati botrányába.

A Jobbik természetesen partner Révész Péter ügyének kivizsgálásában, és ha minden kétséget kizáróan bebizonyosodik, hogy méltatlan a mandátumára, frakciónk tudni fogja a kötelességét. A Jobbik nem egy következmények nélküli párt. Reméljük a Fidesz sem lesz az, amikor kiderül az igazság a miskolci fideszes feketekasszáról.

Jobbik miskolci frakciója

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

A második hazai pályán
A hétvégén a Gender Racing Team számára a több szempontból is második hazai pályának számító Slovakiaringen áll rajthoz az FIA CEZ Zone Trophy talán l…