2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Túlszámlázás a szerencsi mentőállomásnál?

A Jobbik a szerencsi mentőállomás felújítása ügyében az átadást követően vizsgálatot kezdeményezett. A helyszíni felmérés és a több hónapos adatigénylési procedúra után sikerült hozzájutni a pályázati dokumentációkhoz, melyekből világossá vált, hogy sem a kivitelezési munka minősége, sem pedig a mennyisége és a költsége nem felel meg az építési normagyűjteményben szereplő tételeknek. Konkrét tételek esetében előfordulnak tízszeres árak is a normához képest.

Ezen tények ismeretében megállapítható, hogy több millió forintos túlszámlázás történhetett, mely felveti a sikkasztás, hűtlen kezelés gyanúját.

Az ügy tisztázása érdekében Horváth Ádám, a Jobbik szerencsi elnöke valamint Hegedűs Lorántné országgyűlési képviselő közérdekű bejelentést tett az OMSZ felé, melynek eredményeként Máté Gábor megbízott főigazgató vizsgálatot rendelt el az ügy feltárása érdekében. A fejleményekről tájékoztatni fogjuk a nyilvánosságot.

Jobbik Szerencsi Szervezete

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…