2024. 06. 21. péntek

Alajos, Leila
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Trianon után újabb 88 hektárnyi magyar terület veszett el!

Kedden megtörtént, amitől a Jobbik óva intett: külföldi vásárolt földet Magyarországon annak ellenére, hogy a Fidesz éveken át azt szajkózta, megvédi a magyar földet. Pakusza Zoltán, a Jobbik miskolci önkormányzati képviselője mindezt úgy értékelte: Trianon után újabb 88 hektárnyi magyar terület veszett el.
A Fidesz nem harcos módjára védte meg, hanem kufár módjára adta el a nemzet megmaradásának zálogát, fogalmazott csütörtöki sajtótájékoztatóján Pakusza Zoltán. A Jobbik miskolci és megyei elnöke szerint nem kerülhető meg a miskolci Fidesz felelőssége sem, melynek jelenlegi elnöke, Sebestyén László és képviselője Csöbör Katalin is támogatta a külföldiek földszerzését, miközben félrevezették a miskolciakat. Sebestyén egészen addig ment, hogy azt mondta, könnyebb a Szinvában aranyat mosni, mint külföldinek földet venni Magyarországon, emlékeztetett a jobbikos politikus.

Pakusza felszólította Csöbör Katalin és Sebestyén Lászlót, kérjenek bocsánatot a miskolciaktól amiért becsapták őket, majd vonuljanak vissza közéletből. Szerinte ugyanis bebizonyosodott, hogy nemcsak alkalmatlanok, de méltatlanok is a magyar nemzet és a miskolciak képviseletére. Mint fogalmazott: „hazáért halt hőseink forognak sírjukban!”

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek