2021. 12. 6. hétfő

Miklós
1 EUR 364 HUF
1 GBP 428 HUF

Továbbra is a haverok pörgetik a rulettkereket?

Tulajdonképpen nincs új a nap alatt kaszinófronton, hiszen a Pénzügyminisztériumtól nemrég Rogán Antal propagandaminisztériumához átkerült kaszinó-koncessziós jogokat, az a Nemzeti Koncessziós Iroda fogja megpályáztatni, amelynek élére egy igazi NERsevik nevezték ki. Csonka Ernő több minisztériumban is megfordult az elmúlt 10 évben, bár megragadni nem nagyon sikerült neki sehol.

Kétségünk sincs afelől, hogy Orbán Viktor számára megfelelően fogja kezelni a kaszinók sorsát, és újra Garancsi vagy más fideszes nagymenő fogja azokat megkapni. Azokét a kaszinókét, amelyekre nem vonatkozik a járványügyi korlátozások jelentős része, és a vendéglátó és szórakozóhelyekkel ellentétben továbbra is nyitva lehetnek. Azokét a kaszinókét, amelyeknek továbbra sem kell online pénztárgépet használniuk, annak ellenére, hogy ezt 2018-ban Varga Mihály már megígérte. A szó elszállt, meg a végrehajtás is Varga kezéből a kopterező királyhoz.

Annak érdekében, hogy legalább az átláthatóság minimumát garantálni lehessen a kaszinók kapcsán, törvényjavaslatot nyújtok be azért, hogy a kaszinóknak is kötelező legyen online pénztárgépeket használniuk. A törvény ugyanis mindenkire vonatkozik!

Nunkovics Tibor, a Jobbik frakcióvezető-helyettese

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hirdetés

Friss hírek

Hirdetés

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum