2024. 06. 17. hétfő

Laura, Alida
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF

Több mint 54 ezer teli tálka

Kiemelkedő sikerrel zárult a Lidl Magyarország idei Telitálka kampánya, az áruházlánc állatszerető vásárlóival összefogva kétmillió forint értékű állateledellel támogatja a Noé Állatotthon Alapítványt. Az adomány közel 600 kutya és macska többhónapnyi egészséges táplálására elegendő, ráadásul az így megspórolt kiadásokat fontos állatorvosi kezelésekre fordíthatja az Otthon.

Több mint 20 000 like és megosztás érkezett alig egy nap alatt a Lidl Magyarország Facebook-oldalán közzétett, a felelős állattartást népszerűsítő kisfilmjére. Az áruházlánc idei Telitálka kampánya keretében osztotta meg a filmet, vállalva, hogy minden pozitív reakcióért 100 Ft értékű ételadománnyal támogatja a Noé Állatotthon alapítványát. A Lidl Magyarország kétmillió forint értékű adományát az Otthon az általuk gondozott közel 600 kutya és macska élelmezésére fordítja majd. A több mint 5,5 tonnányi állateledellel hónapokon keresztül etethetik koruknak, fajtájuknak és egészségi állapotuknak megfelelő jó minőségű táplálékkal a nehéz sorsú, szerető gazdára váró négylábúakat.

„A támogatás nem csak védenceink etetésében jelent óriási segítséget. Hozzánk majdnem minden esetben sérült, legyengült, beteg állatok érkeznek, orvosi ellátásuk hatalmas anyagi terhet jelent. A támogatással felszabaduló összeget fontos kezelésekre fordíthatjuk, ezáltal is többen kapnak közülük új esélyt az örökbefogadásra, hogy egyszer szerető közegben élhessenek” – emelte ki Tasnádi Katalin Andrea, a Noé Állatotthon elnöke.

A Lidl Magyarország tavaly indította Telitálka kezdeményezését, hogy a rendelkezésére álló eszközökkel segíthessen a hátrányos helyzetben élő állatokon. „Örülünk, hogy láthatóan nem csak a Lidl Magyarország, hanem Facebook- közösségünk is úgy véli, fel kell hívnunk a figyelmet a helyes állattartás jelentőségére. A magukra hagyott kisállatokon segíteni pedig – felelősen gondolkodó vállalatként és felelősen gondolkodó emberekként egyaránt – kötelességünk” – mondta el Tőzsér Judit, a Lidl Magyarország vállalati kommunikációs vezetője.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Sneakerek számla nélkül
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai folyamatosan ellenőrzik a közösségi felületeken és online portálokon értékesítőket. Az elektronikus ada…