2021. 09. 25. szombat

Eufrozina, Kende
1 EUR 357 HUF
1 GBP 417 HUF

„Ti dolgoztok. Ők lopnak.” – a Jobbik plakátkampányt indít a korrupcióról

A Jobbik országos plakátkampányt indít, hogy bemutassa, miért alacsonyak a bérek, miért nem jut pénz nyugdíjemelésre, oktatásra, egészségügyre Magyarországon – közölte Jakab Péter, a Jobbik szóvivője szombati sajtótájékoztatóját követően az MTI érdeklődésére.

Megfogalmazása szerint a korrupciót nem láthatatlan emberek követik el valahol egy messzi-messzi galaxisban, hanem kisemberek konyhapénzét lenyúló “fideszes nagyurak”.

„Ti dolgoztok. Ők lopnak.” – a Jobbik plakátkampányt indít a korrupcióról

Fotó: Facebook/Jobbik Magyarországért Mozgalom

A plakátokon párosával látható majd Orbán Viktor és Mészáros Lőrinc, Habony Árpád és Rogán Antal.

Jakab Péter elmondta, hogy a Jobbik által indított “Valódi nemzeti konzultáció” egyik fő tanulsága szerint az embereknek elegük van a miniszterelnök környezetében tomboló korrupcióból és a bérek, a nyugdíjak, az oktatás és az egészségügy helyzetével.

A Jobbik szóvivője elmondta: a korrupció ma Magyarországon éves szinten 400 milliárd forint kárt okoz. Ez azt jelenti, hogy minden magyar munkavállaló egyhavi fizetését korrupt politikusok és haverjaik vágják zsebre szemrebbenés nélkül. Ennek kimondása szerinte nem negatív kampány, hanem “kőkemény igazságkampány”.

„Ti dolgoztok. Ők lopnak.” – a Jobbik plakátkampányt indít a korrupcióról

A 2004-es uniós csatlakozás óta napi szinten 2,2 milliárd forint uniós forrás érkezik Magyarországra, ám ez a pénz az “ő zsebükbe” kerül – fűzte hozzá.

A fideszes földesurak pont ugyanúgy lopnak, ha nem jobban, mint ahogyan azt a szocialisták tették.

A mostani kampány célja, hogy ráébredjenek az emberek, csak a mérhetetlen Fidesz-korrupció felszámolása után juthat pénz bér- és nyugdíjemelésre, oktatásra és minőségi egészségügyre.

„Ti dolgoztok. Ők lopnak.” – a Jobbik plakátkampányt indít a korrupcióról

Ehhez pedig az kell, hogy 2018-ban a leendő Jobbik-kormány a lehető leggyorsabban bevezethesse a Lex Ludas Matyi elnevezésű antikorrupciós törvénycsomagot és a “földesúradót, mert a lopott pénz visszajár annak, aki megdolgozott érte” – hangoztatta Jakab Péter, a Jobbik szóvivője.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum