2024. 07. 24. szerda

Kinga, Kincső
1 EUR 390 HUF
1 GBP 464 HUF

Tarlós István mutassa fel a bizonyítékait!

Az elmúlt hetekben felröppentek olyan lapértesülések, amelyek a fővárost érintő elképesztő mértékűre tervezett dugódíjról és szélesen kiterjedő díjfizetős zónáról szóltak. Tarlós István főpolgármester gyakran elmondja: meg van kötve a keze az ügyben, ennek okaként pedig elődjét, Demszky Gábort és Brüsszelt szokta megjelölni.
Ma reggel az igazság kiderítése érdekében írásbeli kérdéssel fordultam Tarlós István főpolgármester úrhoz, melyben kértem, hogy jelölje meg és pontosan idézze be azokat a nemzetközi szerződéseket, uniós rendelkezéseket vagy jogszabályokat, amelyek előírják a dugódíjra vonatkozóan a díjfizetős zóna legkisebb kötelező területét, illetve a legkisebb kötelezően alkalmazandó behajtási díj (dugódíj) mértékét. Ugyanakkor nem győzzük hangsúlyozni: a Jobbik határozottan elutasítja a Hungária körgyűrűtől kezdődő zóna ötletét és azon brutális sarcokat, melyekről az elmúlt hetekben hallani lehetett.
Budapestiek széles tömegével együtt kíváncsian várom Főpolgármester Úr megtisztelő válaszát.
Tokody Marcell Gergely, a Fővárosi Közgyűlés jobbikos képviselője

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…