2024. 06. 12. szerda

Villő
1 EUR 395 HUF
1 GBP 469 HUF

Szó és levélváltás

„Kinek kell elhatárolódnia?” címmel sajtótájékoztatót tartott a Fidesz két országgyűlési képviselőjelöltje, dr. Nagy Kálmán és dr. Zsiga Marcell. A politikusok a Széchenyi utcai Fidesz ponton az ország költségvetését és az MSZP jelenlegi helyi országgyűlési képviselőinek munkáját bírálták.

Dr. Nagy Kálmán, a Fidesz országgyűlési képviselőjelöltje azt kifogásolta, hogy miközben Káli Sándor, Miskolc város MSZP-s polgármestere igyekszik a város nehézségeit a hektikus kormányzással magyarázni, ő maga és miskolci képviselőtársai: Fedor Vilmos, dr. Simon Gábor és dr. Tompa Sándor sorra megszavazták a Gyurcsány-kormány intézkedéseit.
Dr. Nagy Kálmán, azt mondta:amennyiben meg akarnak felelni a miskolci szocialista képviselők a plakátjaikon szereplő se jobbra, se balra, hanem előre jelszónak, lépjenek ki a Magyar Szocialista Pártból, és függetlenként induljanak a választásokon.
Dr. Zsiga Marcell ezt azzal egészítette ki, hogy az ország költségvetésének elfogadásával 1320 millió forintot vett el a jelenlegi kormány normatív támogatásként Miskolc városától.
Ebből az látszik, hogy a szocialista képviselőknek mégsem Miskolc az első.     A miskolci szocialisták az alábbi közleményt juttatták el lapunkhoz, reagálva a tegnapi sajtótájékoztatóra:

„Mi, Miskolci Szocialisták eddig nem gyaláztunk sem más pártokat, sem más jelölteket. Ehelyett inkább városunk szépítésével, fejlesztésével hívtuk fel magunkra a figyelmet. Ezen a felfogásunkon változtatni nem fogunk, és nem is akarunk. A Fidesz szokásos, aljas és hamis vádjaira nem válaszolunk, mert nekünk tényleg Miskolc az első!”

 

A Miskolci Szocialisták

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Igent mondott a kockázatra egy borsodi esküvőiruha-szalon tulajdonosa, aki a működés több adózási szabályát is felrúgva szolgálta ki ügyfeleit. Nem le…
„Kétkezes kapaszkodó”
Több mint ezer hamis játékkonzollal pakolták plafonig azt a kamiont, amit a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei Gyul…