2024. 06. 24. hétfő

Iván
1 EUR 394 HUF
1 GBP 465 HUF

Szegedi Mártont elvezették a rendőrök

Előállították a rendőrök Szegedi Mártont, a Jobbik miskolci polgármester-jelöltjét vasárnap délután, mert egy sajtótájékoztatón letépte a város jelenlegi szocialista polgármesterének választási plakátját. Szegedi Márton a sajtónak előre bejelentette az akciót:

„Ezúton szeretném a tisztelt sajtó és a választópolgárok figyelmét felhívni a törvénysértések százaira, amit az MSZP nap, mint nap elkövet a hatályos magyar törvényeket sárba tiporva.

Kénytelenek vagyunk évek óta eltűrni, hogy Káli Sándor és korrupt szolgái, magukat hatalmuknál fogva a törvényen kívül helyezve, büntetlenül bármit megcsinálhassanak az adófizetők milliárdjainak ellopásától- a plakátjaink megrongálásáig.
Az MSZP az elmúlt kampányidőszakban, csak általunk dokumentált példák szerint,
több mint 250 ízben rongálta meg, takarta le plakátjainkat, valamint magukat egy miskolci törpepárt aktivistájának valló személyek, fotókkal és tanukkal  bizonyíthatóan, több mint ezer JOBBIKOS plakátot távolítottak el.
Ezek ellen és hasonló esetek ellen folyamatosan teszünk feljelentéseket, viszont ezeknek belátható időn belül semmilyen következménye nincs.
Ezért döntöttem úgy, hogy ezzel is üzenve az impotens országvezetőinknek, saját kezűleg fogom levenni az MSZP törvénysértő plakátjait.
Természetesen szó sincs rongálásról, szó sincs lopásról, kollégáim a plakátokat még a mai napon visszajuttatják sértetlen állapotban a miskolci MSZP irodába.
Üzenem Káli Sándornak, hogy az ő ideje lejárt.
Rendet fogunk tenni Miskolcon!
Szegedi Márton

B.-A.-Z. Megyei Jobbik alelnöke,

Miskolci Jobbik elnöke, polgármesterjelölt”

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

126863
„Vakablak” Kerekeken guruló, cigarettával kitömött ablakokat találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei Győr-…