2024. 06. 12. szerda

Villő
1 EUR 395 HUF
1 GBP 469 HUF

Szavazzanak Borsod-Abaúj-Zemplén megye legendáira!

Berente, Bodroghalom, Bódvaszilas, Boldva, Felsővadász, Komlóska, Novajidrány, Pácin, Szalonna, Szögliget és Vajdácska van versenyben.

Legendák márpedig léteznek. Minden településnek van múltjához, mindennapjaihoz kötődő históriája, amelyet az ott élők nagy becsben tartanak, megőriznek, időről időre felelevenítenek. Most a megye lakosai tudnak segíteni abban, hogy egyik kistelepülésük története legyen a Pannon Legendák pályázatának közönségdíjasa.

 

A Pannon Legendák pályázaton 1500 fős kistelepülések általános iskolái vehettek részt településük érdekes történetéből, legendájából készített fényképes forgatókönyvvel. A pályázatra 55 kistelepülés 69 csapata jelentkezett az ország egész területéről.
 
Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből tizenegy település indult a pályázaton. Segítsenek Berentének, Bodroghalomnak, Bódvaszilasnak, Boldvának, Felsővadásznak, Komlóskának, Novajidránynak, Pácinnak, Szalonnának, Szögligetnek és Vajdácskának a szavazataikkal és ismerjék meg történeteiket! A települések legendái képes forgatókönyv formájában megtalálhatóak a www.pannon.hu/legendak weboldalon, ahol egy kattintással lehet szavazni a legérdekesebb, legötletesebb pályaműre. A zsűri tagjai – Goda Krisztina, Kamarás Iván és dr. Majorosi Emese – által legjobbnak ítélt pályaművet a Pannon megfilmesíti. A közönségszavazáson legtöbb szavazatott elért iskola pedig mobilinternettel felszerelt laptopot kap ajándékba.
 
A Pannon az ország lakosságának 99 százaléka számára biztosít szélessávú, e-mailezésre és böngészésre megfelelő sebességet biztosító mobil internetet. A Pannon célja a pályázattal az, hogy az alacsony internet-ellátottságú területekre, a vidéki kistelepüléseken élőkhöz is eljuthassanak a világháló nyújtotta előnyök. Az internetes kutatómunka és a feltöltés megkönnyítése érdekében a Pannon Legendák minden pályázója mobilinternet-eszközt és féléves előfizetést kapott ajándékba.

 
Berente pályázata:
 
 
Bodroghalom pályázata:
 
 
Bódvaszilas pályázata:
 
 
Boldva pályázata:
 
 
Felsővadász pályázata:
 
 
Komlóska pályázata:
 
 
Novajidrány pályázata:
 
 
Pácin pályázata:
 
 
Szalonna pályázata:
 
 
Szögliget pályázata:
 
 
Vajdácska pályázata:
 
 
 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Igent mondott a kockázatra egy borsodi esküvőiruha-szalon tulajdonosa, aki a működés több adózási szabályát is felrúgva szolgálta ki ügyfeleit. Nem le…
„Kétkezes kapaszkodó”
Több mint ezer hamis játékkonzollal pakolták plafonig azt a kamiont, amit a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei Gyul…