2024. 04. 21. vasárnap

Konrád
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • Sürgős intézkedéseket a közösségi közlekedési eszközökön utazók biztonságáért!

Sürgős intézkedéseket a közösségi közlekedési eszközökön utazók biztonságáért!

A budapesti Jobbik már a BRFK tavalyi évi beszámolója kapcsán is leszögezte: „az állampolgárok biztonságérzete nem javult a várt mértékben”. E tényt támasztják alá az elmúlt napok hírei is. Késelés történt a 37A villamoson, illetve egy – feltételezhetően – elmebeteg férfi nőket terrorizál a járműveken. Számos panasz érkezett hozzánk kifosztásokról, illetve garázda viselkedésről, de a nem megfelelő higiéniai állapotban utazókról is.
A budapesti Jobbik ezért felszólítja a – nem csekély számú – illetékest, hogy sürgősen tegyenek összehangolt és hatékony lépéseket a közösségi közlekedési eszközökön utazók biztonságának javításáért! Külön felszólítjuk a rendőrséget, hogy a 37A villamoson késelőket, valamint a nőket terrorizáló személyt a lehető legrövidebb időn belül fogja el! Továbbá felkérjük a bíróságot, hogy a közösségi közlekedők – illetve dolgozók – sérelmére elkövetett cselekmények elkövetőire kiszabott büntetéseknél vegye figyelembe a törvénytisztelő társadalom elvárásait.

A Jobbik budapesti szervezete

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Miskolc mind a 18 körzetében indít képviselőjelöltet az önkormányzati választásokon a Mi Hazánk. Jómagam képviselő- és polgármesterjelöltként is megmé…