2022. 05. 25. szerda

Orbán
1 EUR 383 HUF
1 GBP 447 HUF

Soron kívüli nemzetbiztonsági átvilágításokat, pedofilmentes külszolgálatot!

Kaleta Gábor volt perui nagykövet büntetőügyének több tanulsága van. Rávilágított többek között arra is, hogy a kormány megbízásából diplomáciai kiküldetésben dolgozó munkatársak biztonsági átvilágítása jelenleg nem kielégítő.
Ha az lenne, nem fordulhatott volna elő, hogy amíg egy nagykövet a magyar adófizetők pénzén képviseli Magyarországot Dél-Amerika egyik fontos államában, addig 19 ezer, gyermekekről készült pedofil képet tárol adathordozóin.

Azért, hogy a jövőben egyetlen pedofil fideszes mocskos ügye se csorbíthassa a külszolgálatban dolgozó becsületes, a magyar érdekek mindenkori képviseletében elkötelezett diplomatáink tekintélyét a teljes diplomáciai állomány soron kívüli nemzetbiztonsági átvilágítását kezdeményeztem.

Erre kértem ma levélben a nemzetbiztonsági átvilágításokat bonyolító Alkotmányvédelmi Hivatal munkáját irányító Pintér Sándor belügyminisztert.

Stummer János,

a Nemzetbiztonsági bizottság elnöke

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

A 3-as számú főutat Szikszó irányában teljes szélességében lezárták. Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2022. május 24-én 8 óra …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum