2024. 07. 16. kedd

Valter
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF

Semmelweis-napra

A Jobbik Magyarországért Mozgalom Semmelweis-nap üdvözli alkalmából az egészségügy valamennyi dolgozóját. Köszönjük nekik, hogy minden nap, a nap 24 órájában elkötelezetten végzik munkájukat, gyógyítják, ápolják a betegeket, mentik a bajbajutottakat. A Jobbik azon munkálkodik, hogy az egészségügyben megteremtsük a lehető legnagyobb megbecsülést és a legbiztonságosabb munka- és életkörülményeket.

A Jobbik 2016. évi Valódi Nemzeti Konzultációja során az abban eddig részt vett egészségügyi dolgozók szerint nyugodt, de határozott hangnemben kell a kormányt rákényszeríteni tévutas egészségpolitikájának félbehagyására és azt helyes irányba terelni. Azonban az is teljesen egyértelmű, hogy a Semmelweis-napnak nem az egészségügybe vetett bizalomnak demonstrációkkal aláásásáról és ezáltal az egész egészségügy megbuktatásáról kell szólnia, hanem arról, hogy a dolgozók meghallhassák: a társadalom – a kormánnyal ellentétben – megbecsüli őket.

Semmelweis Ignác születésének napján nem a magyar egészségügy megbuktatása az időszerű, hanem Orbán Viktor egészségügyet semmibe vevő kormányának a leváltása. Míg az első mindannyiunknak ártana, az utóbbi valamennyiünk érdeke.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek