2024. 07. 27. szombat

Olga, Liliána
1 EUR 391 HUF
1 GBP 463 HUF

Sajt és lekvár, mint helyi termék

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Foglalkoztatási Paktum harmadik alkalommal rendezte meg a helyi termékeket előállító őstermelők és kisvállalkozások műhelytalálkozóját május 7-én, Miskolcon.

A Megyeháza Szász-termében, a bor és a méz után ezúttal a sajt valamint a lekvár került előtérbe. Török Dezső, a megyei közgyűlés elnöke köszöntő szavai után, a termékek kistermelői előállítási és értékesíthetőségi feltételeiről kaptak tájékoztatást a résztvevők majd az online marketing eszközök rejtelmeibe kaptak betekintést, amellyel sokkal sikeresebben értékesíthetik portékájukat.

Fotó:Nem csak beszéltek a termékekről, hanem meg is kóstolták

Végül a sajt- és lekvárkészítés folyamatával ismerkedhettek meg a jelenlévők. A rendezvény kötetlen beszélgetéssel ért véget. További információk: https://www.bazpaktum.hu/news.php…

A terem teljesen megtelt érdeklődőkkel, ami jelzi, hogy igény van a hasonló, tájékoztató, figyelemfelhívó rendezvényekre.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Best of Program
2024.augusztus 8–31., Magyar Képzőművészeti Egyetem, Barcsay terem, Aula (1062 Budapest, Andrássy út 69–71.)   augusztus 8. csütörtök, 19…