2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Retteghetnek az illegális szemétlerakók gazdái!

A Jobbik Ifjúsági Tagozat meghirdette országos Szemétkommandó Akciósorozatát a Földünkért világnapon. Az elmúlt időben településeink bel- és külterületein egyre szaporodnak az illegális szemétlerakók, melyeket méretüknél fogva pusztán civil összefogással már nem lehet felszámolni. A törvények betartása és betartatása minden magyar állampolgár kötelessége, ezért minden egyes illegális szemétlerakó helyet és személyt jelenteni fogunk a hatóságoknak. Az akciósorozat keretében az önkormányzatokat és a rendőrséget is rá kívánjuk szorítani kötelezettségük teljesítésére, hogy végre megszűnjön hazánkban az illegális szemetelés. A szemétszedésnél ez azért hatékonyabb, mert a probléma forrását kezeli. A hathatós és bizonyos számonkéréssel elriaszthatjuk a szemetelőket a közösségellenes és környezetromboló tevékenységüktől.

A Jobbik Ifjúsági Tagozata számára kiemelkedően fontos a környezetvédelem, a tiszta, élhető környezet, melyet már korábban több országos akcióval, kampánnyal is bizonyított, mint ahogy teszi ezt a Szemétkommandó Akciósorozatával most is. Az akció keretében másokat is arra fogunk biztatni, hogy ha ilyen törvénysértést lát, abba ne nyugodjon bele, hanem jelentse a hatóságoknak, melyhez mi minden segítséget megadunk. További információk olvashatóak a http://jobbikit.hu/szemetkommando oldalon.

Fügedi Richárd, Jobbik IT országos alelnök

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…