2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Reményháza

Kedves Olvasó!

Az alábbi szívszorító levelet kaptam tegnap, s abban a reményben adom közre, hogy segíteni tudunk egy olyan családnak, akinek saját elképzelése is van arra, hogy hogyan tudnának talpra állni, és tenni is akarnak mindezért…

 

Tisztelt Orosz B. Erika!

Nevem Vizi János. Arra kérem Önt,szánjon néhány percet arra,hogy átolvassa levelem,és ellátogat a weboldalunkra,ahol minden le van írva arról amiért felkerestem levelemmel.
Sajnos sokan vannak,ebben az országban azok akik hasonló problémákkal küzdenek.De remélem megérti,és láthatja szándékunkat arról,amit kérni szeretnénk és tenni is érte.

http://remenyhaza.webnode.hu

Jelenleg még Bükkaranyoson lakunk,de már nem sok időnk van itt,mivel a bank elárverezi az ingatlant.Sajnos az életünkben sok minden történt,ami miatt már nem tudjuk megmenteni ezt az ingatlant,és hát a kölcsönt vissza kell adni.Sokat gondolkodtunk,de rájöttünk nincs más módja ennek.Itt vidéken,már semmi esélyünk nincs,se munka se lehetőség és a bejárás a városba az se könnyű már.

A jelenlegi otthonunkban,a feleségemmel Emesével,a 10.éves kislányommal Boglárkával,az 5.éves fiammal Dániellel és a legkisebb
fiammal 3.éves Marcellel és a feleségem anyukájával Gabriellával élünk közös portán.A feleségem édesanyja nem tudna egyedül fenntartani egy albérletet,de per pillanat mi sem,ezért a helyzetünk kilátástalanná vált.
Ezért is szeretnénk segítséget kérni,hogy ez által rendbe tudjuk rakni életünket,és bizonyíthassuk azt,hogy mindent elkövetünk további
életünk rendbetételéért. Rengeteg tervünk lenne,azon az ingatlanon,portán ami 28000m2 és sok lehetőséget kínál.
Először is egy kis családi vállalkozás beindítása lenne a cél,zöldség,gyümölcs,kis állattartás,ez csirke,kacsa,kecske,ez
húst,tojást,tejet biztosítana nekünk és eladási célra. De szívesen megosztanám,további terveinket,ha úgy dönt segít nekünk.
Az ingatlan,amit kinéztünk többet ér mint a jelenlegi ára,és tudjuk az ingatlan piac most mély ponton van,de ez nem lesz így.Ha megvásárolná ezt,természetesen a mi tulajdonunk akkor lenne ha törlesztettük Ön felé,a tartozásunk,és Ön minden téren biztosítva lenne,de mi célunk is az lenne,hogy becsületesen rendezzük Ön felé a tartozást,illetve az életünk rendberakása,gyermekeink jövőjének megalapozása lenne a cél.

A szándékaink tisztességesek,és becsületesek,és kérem Önt még egyszer segítsen nekünk.
Ha titokban szeretné tartani mind ezt,garantáljuk hallgatásunk,de ha vállalja a média felé és ezáltal sok ismerőse,barátai,emberek szemében népszerűségét,nemes tettét megismerhetné a világ.
Ha kérésünket nem is,de esetleg támogatnák ügyünket,nagy segítség lenne.A weboldalon találhatják számlaszámunkat.Köszönjük!
Köszönöm türelmét!

Kérem Válaszoljon!
Tisztelettel: Vizi János
Bükkaranyos,Zrinyi Miklós út 2.
Tel:06706433094.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…