2024. 06. 25. kedd

Vilmos
1 EUR 394 HUF
1 GBP 465 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • Reagálás a Fidesz közleményére: A Jobbik nem asszisztál sem bandaháborúhoz, sem a magyar föld külföldiek kezére játszásához

Reagálás a Fidesz közleményére: A Jobbik nem asszisztál sem bandaháborúhoz, sem a magyar föld külföldiek kezére játszásához

Arcátlanság, hogy az a Fidesz rágalmazza a Jobbikot külföldi spekulánsok és nagybirtokosok érdekeinek védelmével, aki lehetővé tette, hogy külföldi spekulánsok és nagybirtokosok tegyék rá kezüket a magyar termőföldre.
Öt évig a Fidesz semmi kivetnivalót nem talált az alacsony földbérleti díjakban, csupán az egyik nagybirtokossal történt szakítás (köznyelvben „G-napként” emlegetett) napján kitört bandaháború után lett ilyen árérzékeny. Az is vérlázító, hogy míg 2010-ben Orbán Viktor azt ígérte, akármit döntsenek Brüsszelben, külföldiek itt termőföldet soha nem fognak vásárolni, 2011-ben – félredobva a nemzeti konzultáció eredményét – már ő maga is nemmel szavazott a magyar föld és vízkészlet alkotmányos megvédésére.

A Jobbik nem lesz a Fidesz segédcsapata kegyvesztettjeivel vívott bandaháborúkban, és minden eszközt meg fog ragadni ahhoz is, hogy megakadályozza külföldiek Fidesz által lehetővé tett termőföldszerzését. Felszólítjuk a Fideszt, állítsa le a földprivatizációt, amíg nem okoz még nagyobb károkat az államnak!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek