2024. 07. 14. vasárnap

Örs, Stella
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF

Reagálás a Fidelitas személyeskedésére

Meglepő, hogy a Fidesz ifjúsági szervezete már nemcsak a becsülettől, hanem saját nevétől (fides = hűség) is el kíván határolódni. Úgy tűnik, ezek az értékek számukra semmit nem jelentenek.

Rig Lajos tetoválásáról elmondta már, ami a publikumra tartozik, és azt, hogy a Fidesz tévúton jár, amikor SS-fantomokat kerget.

Viszont amivel valóban elő kell állni, ami valóban közügy:

Elő a politikusok hozzátartozóinak vagyonnyilatkozataival, hogy megbizonyosodjunk: Rogán, Lázár, Szijjártó és a többiek gyanús meggazdagodásukat nem rejtik el családtagjaik neve alatt!

Elő az ügynöklistákkal, hogy megbizonyosodjunk: Orbán Viktor nem jelentett sem a III/III-nak, sem a III/IV-nek!

Elő a titkos kapcsolatokkal, hogy megbizonyosodjunk: Veress Áron hamis százeurósainak értéke nem landolt a Fidesz pártkasszájában!

Elő az indokolatlan titkosításokkal, hogy megbizonyosodjunk: nem a Fidesz-közeli cégek markolnak nagyot a paksi beruházásból!

Elő a Kubatov-listákkal, hogy megbizonyosodjunk: az eddigiekkel ellentétben nem készülnek csalni a tapolcai választáson!

Jobbik Magyarországért Mozgalom

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…