2024. 06. 17. hétfő

Laura, Alida
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

„Ne jöjjenek létre újabb nyomortelepek a miskolci külterületeken, zártkertekben!

A napokban jelent meg a médiában, hogy Miskolc külterületi zöld övezeteibe illegális lakásfoglalók hada jelent meg. Képviselőként már számtalanszor felhívtam a figyelmet a közgyűlésben erre a negatív folyamatra.
Nemcsak az önkényes lakásfoglalók jelentenek problémát, hanem a kormányhivatal által  szinte feltétel nélkül kiadott lakcímkártyák is, hiszen a cikkben felsorolt területeken a beköltöző, sokszor mélyigénytelen lakók eredményeként új „Lyukóvölgyek” jönnek létre Diósgyőrtől a Tetemvárig.
Számtalanszor felhívtam a figyelmet arra, hogy ez nemcsak közbiztonsági szempontból probléma, de komoly közegészségügyi kockázata is van, hiszen a kezeletlenül elfolyó szennyvíz a város ivóvízbázisát is veszélyezteti. Nem beszélve arról, hogy sok embernek telke, háza vált értéktelenné. Sokszor egy élet munkája ment tönkre. Ha nem állítjuk meg ezeket a folyamatokat, a város virágzó kertvárosi övezetei mehetnek tönkre. Azt gondolom, hogy ebben a kérdésben egy városi minimumnak kellene kialakulni a városi képviselő testületben.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Emberölés Füzérkajatán
A rendőrök a fővárosban fogták el azt a férfit, aki Füzérkajatán megölt egy 85 éves nőt. Emberölés miatt folytat eljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén …