2022. 07. 1. péntek

Tihamér, Annamária
1 EUR 401 HUF
1 GBP 463 HUF

“Ne jöjjenek létre újabb nyomortelepek a miskolci külterületeken, zártkertekben!

A napokban jelent meg a médiában, hogy Miskolc külterületi zöld övezeteibe illegális lakásfoglalók hada jelent meg. Képviselőként már számtalanszor felhívtam a figyelmet a közgyűlésben erre a negatív folyamatra.
Nemcsak az önkényes lakásfoglalók jelentenek problémát, hanem a kormányhivatal által  szinte feltétel nélkül kiadott lakcímkártyák is, hiszen a cikkben felsorolt területeken a beköltöző, sokszor mélyigénytelen lakók eredményeként új “Lyukóvölgyek” jönnek létre Diósgyőrtől a Tetemvárig.
Számtalanszor felhívtam a figyelmet arra, hogy ez nemcsak közbiztonsági szempontból probléma, de komoly közegészségügyi kockázata is van, hiszen a kezeletlenül elfolyó szennyvíz a város ivóvízbázisát is veszélyezteti. Nem beszélve arról, hogy sok embernek telke, háza vált értéktelenné. Sokszor egy élet munkája ment tönkre. Ha nem állítjuk meg ezeket a folyamatokat, a város virágzó kertvárosi övezetei mehetnek tönkre. Azt gondolom, hogy ebben a kérdésben egy városi minimumnak kellene kialakulni a városi képviselő testületben.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum