2021. 10. 19. kedd

Nándor
1 EUR 361 HUF
1 GBP 428 HUF

Orbán Viktor jön a magyar családoknak három évvel

Orbán Viktor a Fidesz kongresszusán elhangzott mai beszédében ismét úgy szólt, mint egy jobbikos, miközben úgy cselekszik, mint egy MSZP-s.

A miniszterelnök jön a magyar családoknak három olyan évvel, amikor igazságtalanul fizettették velük a magas rezsiköltségeket, miközben a Jobbik már a választások előtt, 2010. április elején kiadott közleményében jelezte: a kormányváltás után azonnal hozzá kell látni a közüzemi terhek drasztikus csökkentéséhez. A jelenlegi kormánypárt ezt a választási kampányra időzítette, és nem is elégséges mértékben hajtotta végre, így súlyos forintokkal károsítva meg a magyar családokat.

A miniszterelnök szerint nem vagyunk Európa szolgái, miközben az ország függetlenségét megtestesítő Alaptörvényt szinte havonta módosítják az eurokraták utasításai szerint. Ezen parlamenti gombnyomásoknál válik egyértelművé: a szabadságharc üres frázisokban merül ki, érdemi cselekvés nem követi.

Orbán Viktor igyekszik eljátszani azt a szerepet, hogy nem felelős az elmúlt huszonöt évért, pedig 1990 óta a Parlamentben ül, és kétszer kormányt is alakíthatott.

A Fidesz sokat hangoztatott „demokratikus elkötelezettségét” mi sem cáfolja jobban, mint hogy a kongresszuson az alelnöki címekért ismét nem engedtek minimális versengést sem: megint csak annyi jelölt volt, ahány alelnöki poszt.

A Jobbik a jövő évi választásokon azoknak az embereknek a gyűjtőpártja kíván lenni, akik úgy szeretnék leváltani a Fideszt, hogy nem hozzák vissza az MSZP-t.

Dúró Dóra országgyűlési képviselő, a Jobbik szóvivője

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Ismét útjára indul a KSH országos középiskolai statisztikai csapatversenye A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) a 2021/2022-es tanévben is megrend…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum