2024. 06. 23. vasárnap

Zoltán
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Orbán Viktor hiteltelen bevándorlásügyben

A miniszterelnök debreceni látogatásán tett, bevándorlókkal kapcsolatos kijelentésének lényegi elemeit már régóta szorgalmazza a Jobbik. Azt mindenesetre le kell szögeznünk, hogy álságosnak és hiteltelennek találjuk a kormányfő szavait ez ügyben. Azért gondoljuk így, mert a Fidesz ötéves kormányzása alatt ebben a témában nem cselekedett akképpen, ahogy Orbán Viktor most beszélt. A szocialisták által megszüntetett határőrséget meg sem próbálták visszaállítani, a debreceni befogadó állomás zárttá tételét meg sem kísérelték. A Jobbik már évekkel ezelőtt követelte a menekülttábor elköltöztetését és azóta is számos fórumon felszólalt a bevándorlók Debrecen városában történő szabad mozgásának korlátozása mellett.

Felszólítjuk a kormányt, hogy a miniszterelnök szavainak megfelelően cselekedjen bevándorlásügyben és a Jobbik évek óta hangoztatott törekvéseit mielőbb valósítsa meg! A határőrség visszaállítása és a debreceni menekülttábor zárttá nyilvánításának kell lennie az első két lépésnek, amivel ez a probléma gyorsan és eredményesen kezelhető.

Kulcsár Gergely országgyűlési képviselő, a Jobbik Hajdú-Bihar megyei elnöke

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Irodalmi Éjszakát rendez a Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár (Miskolc, Mindszent tér 2.). 2024. június 28-án, pénteken 18-24 óra között. A szervez…