2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Orbán ne menőzzön, hanem oldja meg az oktatás problémáit!

Orbán Viktor ne büszkélkedjen azzal a pénzzel, amit az Európai Unió ad a magyaroknak – szólította fel a miniszterelnököt Szarvas Koppány, az Ifjú Demokraták alapítója. A kormányfő ma Kecskemétre látogatott, hogy megszemlélje helyi hűbéreseit, és kiossza a zsoldot.

Büszkeségtől dülledő pocakkal és fénylő malacszemekkel járja végig Orbán azokat a városokat, amik megkapták a szokásos zsoldot a főnöküktől. Természetesen a nem kormányhű települések, mint Veszprém vagy Salgótarján, kimaradtak a pénzszórásból. Egyetlen pozitívum, hogy ha nem is iskolák és kórházak, de legalább utak épülnek a pénzekből stadionok helyett. De ne legyen senki naiv: ezt is csókosok cégei fogják kivitelezni, ki tudja, milyen minőségben.

Az Ifjú Demokraták szerint Orbán majd akkor büszkélkedjen, ha Magyarország leghátrányosabb helyzetű iskolájába megy átadni a felújított tantermet, ahol a tanulók automatikusan tudnak csatlakozni tabletjeiken az iskola wifijére! Amíg ez nem történt meg, inkább bújjon vissza kedvenc függönye mögé!

Persze, várhatjuk, hogy ezt Orbán Viktor valaha is megvalósítsa. Egy ilyen iskola természetes lesz a Fiatalok Magyarországán. De az Ifjú Demokraták szerint a kormány, amelyik felépíti a Fiatalok Magyarországát, bár hamarosan létre fog jönni, tuti nem a jelenlegi úgynevezett „jobboldalról” fog kikerülni.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek