2024. 06. 24. hétfő

Iván
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Ongán is aláírást gyűjt a Jobbik

A Jobbik Ongai Szervezete is csatlakozik ahhoz az aláírásgyűjtéshez, amelyet a párt országosan indított négy témakörben. Az országos kérdések mellett az aláírásgyűjtő ív Ongán is kiegészül egy ötödik kérdéssel, csak úgy, mint a borsodi megyeszékhelyen.

Pártunk négy kérdésben indított aláírásgyűjtést, így az ongaiak is véleményt nyilváníthatnak a férfiak 40 évi munkaviszonyt követő nyugdíjba vonulásáról, egy alapszintű térítésmentes internet szolgáltatás biztosításáról, továbbá Magyarország háborús semlegességéről, ha az Ukrajnában dúló fegyveres konfliktus kiszélesedne, illetve a határőrség újbóli felállításáról az illegális bevándorlás megfékezésére.

A Jobbik fontosnak tartja, hogy ezekben a lényeges kérdésekben széleskörű társadalmi egyeztetést folytasson, így törekedve az emberek minél hatékonyabb képviseletére. A miskolci Jobbik szerint pedig, a megyeszékhelyen és térségében élők érdeke úgy kívánta, hogy az aláírásgyűjtés egy ötödik kérdéssel is kiegészüljön a Miskolcon munkát vállalók fizetésének a dunántúli bérszínvonalra történő emeléséről.

Onga munkaképes korú lakosságának jelentős része Miskolcon vállal munkát, így a helyi Jobbik szükségét érzi annak, hogy a településen élők kinyilváníthassák a véleményüket ebben a kérdésben is, ezért az ongai gyűjtőívek kiegészülnek a fizetésemelést célzó ötödik kérdéssel.

A gyűjtőíveket aláírhatják az ongai Tüzépen nyitvatartási időben, illetve szombaton 7:30 és 10:00 óra között a gyógyszertár mellett található parkolóban felállított Jobbik standoknál.

Hegedű Edgár, a Jobbik ongai önkormányzati képviselője

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Irodalmi Éjszakát rendez a Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár (Miskolc, Mindszent tér 2.). 2024. június 28-án, pénteken 18-24 óra között. A szervez…