2024. 05. 22. szerda

Júlia, Rita
1 EUR 388 HUF
1 GBP 456 HUF

Oltásellenes propagandába kezdett az Orbán-kormány!

Az ugyanis biztos, hogy a tegnapi napon az Orbán-kormány Facebook-oldalán közzétett táblázat nem igazán fogja meggyőzni az oltáson egyelőre hezitáló embereket. Sőt, konkrétan lebeszéli őket arról, hogy beoltassák magukat. A mindenféle hivatkozás és módszertani magyarázat nélkül közzétett táblázat dermesztő halálozási számai ugyanis sokkal inkább riasztják el a magyar embereket az oltásoktól, mintsem, hogy meggyőznék őket.
A kormány tehát egy ellenzék ellen lázító bejegyzésben fokozta a magyar társadalomban egyébként is meglévő bizonytalanságot és bizalmatlanságot. A néppárti Jobbikhoz tömegével érkező állampolgári visszajelzések és megkeresések alapján elmondhatjuk, hogy a magyar családok vasárnapi étkezőasztalának közepére „okádott” kormányzati kommunikáció szinte szó szerint sokkolta a magyar embereket. Az Orbán-kormány pont a saját maga által az ellenzék ellen indított hazug és hergelő gyűlöletkampány kellős közepén mutatta be ország-világnak, hogy milyen az igazi és hamisítatlan oltásellenesség.

Felelős kormány ilyet nem tesz! Igaz, egy felelős kormány felelős tagjainak eszébe sem jutna nyerészkedni egy halálos világjárványon! Végtelenül szomorú, hogy nekünk a halálozási mutatókból és a kormányból is a legrosszabb jutott…

Orbán Viktornak és kormányának hamarosan felelnie kell minden bűntettért, amit az elmúlt tíz évben, és különösen, amit az elmúlt egy évben elkövettek a magyar emberek ellen!

Legkésőbb 2022-ben megadjuk a magyar embereknek, amit a rendszerváltás ígért: szabadságot és jólétet mindenkinek!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni. Ma még a Nemzeti Adó- és Vámhiva…

További cikkek