2024. 07. 12. péntek

Dalma, Izabella
1 EUR 394 HUF
1 GBP 467 HUF

Nyílt levél aszfalt ügyben

Jakab Péter, a Jobbik miskolci önkormányzati képviselője az alábbi nyílt levéllel reagál Kriza Ákos és a Blikk perének
legfontosabb momentumára:
Tisztelt Kriza Ákos!
Engedelmével szándékosan mellőzöm a polgármester úr megszólítást, erre a titulusra ugyanis méltatlanná vált.

Miskolc városát az elmúlt 22 évben számtalan városvezető, hivatalnok, holdingvezér becsapta, elárulta, lejáratta. Úgy tűnik, a sor végén álló Zsiga Marcell mögé most beállt Ön is. Utólagosan módosított térképvázlatokkal megtéveszteni a közvéleményt? Ön szerint ez összeegyeztethető a polgármesteri küldetéssel?

Ha ezt egy hétköznapi dolgozó megteszi, holnap már nem a munkát kell felvennie, hanem a rabruhát. Ön viszont holnap is be fog menni a Polgármesteri Hivatalba, és ki tudja még mi mindent fognak az Ön szolgálatára visszakozmetikázni. Most már tudjuk, mi alapján állítja, hogy Miskolcon javult a foglalkoztatás, és a közbiztonság. Önre most már fokozottan igaz lehet a churchilli megállapítás: csak annak a statisztikának hisz, amit saját maga hamisított.

Tisztelt Kriza Úr!

Miskolcot a mostani letargikus állapotból csak erkölcsileg feddhetetlen vezetők emelhetik ki a jelenlegi depresszióból, olyanok, akik alázatukkal, a városért – és nem saját önérzetükért – való küzdeni akarásukkal hitelesen mondhatják a miskolciaknak: utánam!

Kriza Úr! Ön a miskolciak szemében végérvényesen hiteltelenné vált. Önt a jövőben nem lehet követni, mert nem tudjuk, merre is megy valójában.  A miskolciak már soha nem fogják azt mondani: polgármester úr, követjük Önt. A miskolciak már csak egy szót tartogatnak az Ön számára: leléphet!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Mecsekről a Fehérvár ralira
Villáminterjú a Fehérvár rali előtt Kronome Ákossal. Ákos, túl vagytok az 57. Mecsek Ralin. Ott voltatok elsők, és hatodikak is összesítésben a P12 …