2021. 12. 1. szerda

Elza
1 EUR 364 HUF
1 GBP 428 HUF

Nunkovics Tibor: Online pénztárgépeket a kaszinókba is

Orbán Viktor és kormánya az elmúlt években – nyilván az egyéni vállalkozásokat leszámítva – minden céghez eljuttatta az online pénztárgépet. Egy valamit hagytak ki, biztosan véletlenül: a kaszinóikat. Azokat, amelyeket koncessziós jogban a haveroknak adtak ki, mindannyian sejtjük, milyen céllal.

Annak ellenére, hogy Varga Mihály pénzügyminiszter többször is megígérte, hogy bevezetik az online pénztárgépeket a kaszinókban is, azóta sem történt ilyen. Éppen ezért szeretném őket emlékeztetni erre a fantasztikus ígéretre és az alábbi javaslatot nyújtottam be ennek érdekében:

https://www.parlament.hu/irom41/14532/14532.pdf

Egészen elképesztő, hogy amíg a becsületesen adót fizető hazai kisvállalkozásoktól is elvárják, hogy használják az online rendszert – a gazdasági válságban azonban segítséget nem adnak nekik – addig ugyanezt a haveroktól már nem kérik. Amíg a válságban támogatás nélkül korlátozzák vagy bezárják a vendéglátóhelyeket, addig a Fidesz által nemzetstratégiai fontosságúnak kikiáltott kaszinók est 7-ig nyitva lehetnek.

A néppárti Jobbik hisz a közös teherviselésben és a kormányváltás után igazságos rendszert hoz létre, mind az adópolitikában, mind az adók befizetésében.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

A MyFarm kertek mellett hamarosan itt a Brancs, az első átfogó, magyar közösségi platform Újabb nagy dobásra készülnek a MyFarm közösségi kertek al…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum