2023. 02. 4. szombat

Ráhel, Csenge
1 EUR 387 HUF
1 GBP 433 HUF

Nemcsak a belügyminiszter, a Jobbik szerint sincsenek no-go zónák Magyarországon

Néhány héttel ezelőtt Pintér Sándor belügyminiszter kijelentette, hogy nincsennek no-go zónák Magyarországon és most azt láthatjuk, ezzel a Jobbik is azonosul. Legalábbis erre következtetek abból, amit Szilágyi Szabolcs jobbikos önkormányzati képviselő, a Miskolci Rendészeti Bizottság vezetője mondott a közgyűlésben. Idézem: “Volt szó itt a no-go zónákról, ez is Pakusza képviselő úrhoz köthető, aki Lyukóvölgy kellős közepén állva retteg, hogy az ott egy no-go zóna. (…)Nyilván politikai marketing szempontjából ez a no-go zónázás jól hangzik.”
Azon nem csodálkozom, hogy az a Pintér Sándor, aki két hét alatt rendet ígért, tagadja a no-go zónák létét, de a Jobbik – azt gondolom – ezzel a kijelentéssel ismét arcul csapta választóit. Azokat az embereket, akiknek a mindennapi életük lehetetlenül el, akiknek ingatlanjaik értéke felére vagy akár nullára esik, mert egy ilyen településrészen vagy csak annak közelében élnek.
Jól látszik, hogy a népi demokráciáért küzdő Jobbik teljesen feladta rendvédelmi elveit és a Mi Hazánk Mozgalom maradt az egyedüli párt, amely továbbra is küzd ezen zónák felszámolásáért. Nemcsak a testületben és a parlamentben, hanem kint a terepen is.
Pakusza Zoltán, a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke, a párt Borsod-Abaúj-Zemplén megyei elnöke

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Bejelentés!
Veres Pál, Miskolc MJV polgármestere Facebook-posztban jelentette be, hogy polgármesterjelöltként indul a 2024-es önkormányzati választásokon. "Sz…