2024. 05. 20. hétfő

Bernát, Felícia
1 EUR 388 HUF
1 GBP 452 HUF

Nem leszünk rabszolgák a saját hazánkban!

Az Alkotmánybíróság szerint a parlament úgy szavazta meg december 12-én a rabszolgatörvényt, ahogy az a nagykönyvben meg van írva, ezért alaptalan az ellenzék tiltakozása arra hivatkozva, hogy a törvény közjogilag érvénytelen. Kiderült: ha a Fidesz hátba akar szúrni egy nemzetet, megteheti. Se a szabályosan elfogadott napirend, se a szabályos ülésvezetés, se szavazókártya nem kell hozzá, csak sok mameluk és néhány testőr az ülésteremben. Ráadásul az elutasítás a közigazgatási bíróságok felállításáról szóló törvény elleni beadványra is vonatkozik.
Az Alkotmánybíróság szerint így is minden megfelel a jogszabályoknak. Kérdés ezek után, hogy az Alkotmánybíróság kinek akar megfelelni, amikor asszisztál egy nemzet törvénytelen rabszolgasorba taszításához, a demokrácia felszámolásához.

A Jobbik bízik benne, hogy ha már a fideszes politikusokkal teletűzdelt magyar Alkotmánybíróságot nem zavarja a magyar emberek jogainak lábbal tiprása, legalább az Európai Bizottság jelenleg is tartó vizsgálata eredményre vezet.

Május 26-án pedig rajtunk a sor, hogy minél többen megüzenjük a kormánynak: nem leszünk rabszolgák a saját hazánkban!

Jakab Péter, a Jobbik frakcióvezető-helyettese

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Gödöllőn járt Magyar Péter
Ma 14 órakor tartotta kampánybeszédét Magyar Péter. A gödöllői Főtéren több ezer érdeklődő volt. Itt a vágatlan felvétel, Illésy Márton jóvoltábó…