2024. 06. 17. hétfő

Laura, Alida
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • Nem engedjük csatatérré változtatni az Avast! – Dr. Kriza Ákos polgármester közleménye

Nem engedjük csatatérré változtatni az Avast! – Dr. Kriza Ákos polgármester közleménye

A Jobbik, az MSZP és a DK politikai játszótérnek nézik az Avast. Egyesek élő közvetítés közben költöznek be a lakótelepre, mások pedig dühödten felvonulást szerveznek, csak hogy feledtessék riasztó belső ellentéteiket. A szélsőséges erőknek az Avas csak eszköz a saját politikai céljaikhoz. A problémát azonban mi azután is kezelni fogjuk, hogy véget érnek a vonulgatások és levonulnak a szélsőségek az Avasról.

Az Avason élők egyszerűen rendre és biztonságra vágynak. Mi 2010 óta ezen dolgozunk. Megerősítettük a közterület-felügyeletet, a rendőrséget éves szinten 65 millióval támogatjuk. Szeptembertől ennek köszönhetően több rendőr és közterület-felügyelő járőrpáros vigyázza a rendet a városban. Rendszeresek a hatósági ellenőrzések.

A javulás kézzelfogható: eddig 48 lakásból költöztek ki azok, akik képtelenek a beilleszkedésre. Az ország legnagyobb szabású közmunkaprogramjának segítségével szakítottunk a segélyosztogatás szemléletével.

Mindezek után – a nyugalmat akaró miskolciak óriási többségének nevében – felelős magatartásra szólítok mindenkit! Nem engedjük, hogy az Avas csatatérré változzon! Ennek érdekében többször egyeztettem a miskolci rendőrkapitánnyal és mindazokkal, akik feladatot teljesítenek a tüntetés napján. Az október 17-ei szélsőséges demonstrációk kapcsán minden miskolcinak tudnia kell, hogy az Önkormányzat és a rendőrség a rend pártján áll. A rendőrség fenntartja a rendet!

A problémát, természetesen nekünk kell majd megoldanunk a miskolciakkal, az avasiakkal közösen. És biztosíthatok mindenkit: meg is fogjuk oldani!

Dr. Kriza Ákos polgármester

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Sneakerek számla nélkül
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai folyamatosan ellenőrzik a közösségi felületeken és online portálokon értékesítőket. Az elektronikus ada…