2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 464 HUF

Napi rendszerességű botrányok az ORÖ-nál

A kormány haladéktalanul zárjon el minden pénzcsapot az Országos Roma Önkormányzat elől, függesszen fel minden folyamatban lévő pályázatot, és vegye vissza állami tulajdonba az ORÖ részére átadott ingatlanokat! Tekintettel arra, hogy már nem telik el úgy nap, hogy újabb és újabb piszkos részletek elő ne kerülnének az ORÖ működésével és pénzmozgásaival kapcsolatban, nem túlzás kijelenteni, hogy minden egyes forint, amit a testület akár pályázat útján, akár egyéb jogcímen személyi kifizetésekre vagy működési költségre kap, azt vagy nem az összeg eredeti rendeltetésének megfelelően használják fel, vagy egyszerűen csak ellopják.

Felszólítjuk egyúttal az Országos Roma Önkormányzatot, hogy a folyamatban lévő hatósági eljárások végéig haladéktalanul oszlassa föl magát és függessze fel működését! Tudjuk, hogy a kialakult helyzetért az első számú felelős Farkas Flórián miniszterelnöki megbízott, de amíg ő mentelmi joga mögé bújva élvezi a mellette kiálló Orbán-kormány bizalmát, csak úgy lehet gátat vetni a további jogosulatlan pénzszórásnak, ha az ORÖ felfüggeszti mindennemű működését.

Mirkóczki Ádám, a Jobbik szóvivője

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…